Piratpysslare gör hjärtan av SD-information

Piratpysslet på tisdag kommer vi att tillverka hjärtan av papier maché. Dessa kommer sen att målas härligt lila.

Nu har vi läst SD:s budskap som i dagarna går ut per post till alla hushåll. Det är ingen hemlighet att PP inte står enade med SD på flera av punkterna i respektive partiprogram. Istället för att kasta informationen vill vi återbruka och skapa något annat av den, nämligen hjärtan.

Barn är också välkomna. Vi inser att det kan vara svårt att få ihop vardagen, så kom även om du inte kan/vill ordna med barnvakt. En liten hörna med enkelt pyssel för barnen kommer också att finnas.

Det är kostnadsfritt att delta och vi bjuder på fika. Vi bemöter fördomar med kärlek och omtanke. Om du ändå inte vill spara SD:s utskick, ta med det till oss – ta gärna med en vän också – och kom på vårt mysiga pyssel!

Lokal: Kullagatan 55, Helsingborg (Precis bredvid restaurang Haket)
Flertalet stadsbussar går att välja mellan, hoppa av vid Konserthuset.

Tid: 17-20, med drop-in.

Kontaktperson: Annika Suikki, 0709-78 28 24

Här finns ett facebookevent för den som använder Facebook. Kom ihåg att gilla Piratpartiet Helsingborg när du ändå är där!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>